Bereik recruitment & technologie beslissers & beïnvloeders

Home Recruitment Tech Guide 2019

Recruitment Tech Guide 2019

Het selecteren, implementeren en optimaliseren van recruitmenttooling is niet eenvoudig. De keuze is overweldigend en de ontwikkelingen gaan snel. Een gids die je de weg wijst in de wereld van recruitmenttechnologie is dan handig.

Donderdag 22 november 2018 verschijnt de eerste editie van de Recruitment Tech Guide 2019 in een oplage van 10.000 exemplaren. Een kruising tussen een magazine en een boek (bookazine) dat de lezer een heel jaar lang voorziet van praktische informatie en inspiratie op het gebied van recruitmenttechnologie.

Jaarmagazine

Het jaarmagazine beslaat ongeveer 2/3 van de Recruitment Tech Guide en bevat cijfers, trends, artikelen, how to’s en interviews. Uiteraard krijgt de Recruitment Tech Landscape 2019 ook een plek in het magazine.

Leveranciersgids

Ongeveer 1/3 van de Recruitment Tech Guide bestaat uit de leveranciersgids waarin je een overzicht vind van (bijna) alle leveranciers in Nederland en Belgie op het gebied van recruitmenttechnologie. Een basic-vermelding is gratis voor leveranciers (bedrijfsnaam, vermelding in 1 categorie en website-adres). Vanaf 500 euro sta je al met logo en profiel (15 woorden) in de guide en sta je boven de basic vermeldingen. En voor 1.750 euro sta je op alfabetische volgorde helemaal bovenaan in de guide in maximaal 3 relevante categorieën met een uitgebreide vermelding (50 woorden), logo en een 1/1 pagina advertentie. En bij ieder betaalde vermelding krijg je online ook extra profileringsmogelijkheden.

Kijk voor meer informatie in de Mediakit of meld je direct aan voor de online Recruitment Tech Guide. Je kunt tot en met 22 oktober jouw plek boeken voor de Recruitment Tech Guide 2019.