Reach recruitment technology decision makers & influencers

Home Recruitment Tech Guide 2020

Recruitment Tech Guide 2020

Het selecteren, implementeren en optimaliseren van recruitmenttooling is niet eenvoudig. De keuze is overweldigend en de ontwikkelingen gaan snel. Een gids die je de weg wijst in de wereld van recruitmenttechnologie is dan handig.

Donderdag 21 november 2019 verschijnt de tweede editie van de Recruitment Tech Guide in een oplage van 10.000 exemplaren. Een kruising tussen een magazine en een boek (bookazine) dat de lezer een heel jaar lang voorziet van praktische informatie en inspiratie op het gebied van recruitmenttechnologie.

Jaarmagazine

Het jaarmagazine beslaat ongeveer 2/3 van de Recruitment Tech Guide en bevat cijfers, trends, artikelen, how to’s en interviews. Uiteraard krijgt de Recruitment Tech Landscape 2020 ook een plek in het magazine.

Leveranciersgids

Ongeveer 1/5 van de Recruitment Tech Guide bestaat uit de leveranciersgids waarin je een overzicht vind van (bijna) alle leveranciers in Nederland en België op het gebied van recruitmenttechnologie. Een basic-vermelding is gratis voor leveranciers (bedrijfsnaam, vermelding in 1 categorie en website-adres). Vanaf 500 euro sta je al met logo en profiel (15 woorden) in de guide en sta je boven de basic vermeldingen. Voor 1.750 euro sta je op alfabetische volgorde bijna helemaal bovenaan in de guide en heb je een 1/2 pagina advertentie. Voor 2.500 euro heb je een 1/1/ pagina advertentie en werk je mee aan een inhoudelijk artikel.

Kijk voor meer informatie in de Mediakit of meld je direct aan voor de Recruitment Tech Guide. Je kunt tot en met 21 oktober jouw plek boeken voor de Recruitment Tech Guide 2020. Maandag 28 oktober moeten we jouw advertentiemateriaal binnen hebben.

Cover Recruitment Tech Guide 2019

Advertentiemogelijkheden