Reach recruitment technology decision makers & influencers

Home Demo_Day 2020

Demo_Day 2020

In 2020 vindt de vierde editie van Recruitment Tech Demo_Day plaats op donderdag 11 juni 2020 in Utrecht. 40 leveranciers van recruitment- en talenttechnologie demonstreren hun oplossingen aan (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment.

In 2020 ook in België

Op donderdag 15 oktober vindt de eerste Demo_Day in België plaats. In Mechelen presenteren 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen.

Quotes bezoekers Demo_Day

Ik verliet de expo met een shortlist aan interessante tech oplossingen die ons kunnen helpen om nog efficienter de beste kandidaten te vinden.

Veronique Lahaye, Robert Walters

Met een vooropgesteld bezoekschema, werd ik alsnog overweldigd door het aanbod. En het mooiste van de dag was dat ik met een oplossing naar buiten liep.

Sanne van Leeuwen, Humanitas DMH

Mooi open event om inspiratie en informatie op te doen over de fascinerende digitale recruitment wereld!

Arlette van Lint, Ormit

 

Demo_Day 2020

Om zowel gevestigde als startups/grownups de kans te bieden zich te presenteren doet een leverancier al mee vanaf € 1.000,- excl. BTW. Optioneel kun je dit uitbreiden met productdemo’s en diverse sponsorships.

  • 250-300 (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment
  • Locatie: Van der Valk Utrecht
  • Deelnemen als startup kan al vanaf € 1.000,- excl. BTW. Gevestigde leveranciers doen al mee vanaf € 1.500,-.

Leveranciers van recruitmenttooling kunnen zich al aanmelden voor Demo_Day 2020. Op basis van binnenkomst van aanmelding kan je een plek op de plattegrond uitkiezen. Daarnaast profiteer je tot 1 januari 2020 nog van het early bird tarief.

Download de Mediakit voor uitgebreide informatie