Bereik recruitment & technologie beslissers & beïnvloeders

Home Demo_Day 2019

Demo_Day 2019

In 2019 vindt de derde editie van Recruitment + Talent Tech Demo_Day plaats op donderdag 6 juni 2019. Meer dan 40 leveranciers van recruitment- en talenttechnologie demonstreren hun oplossingen aan (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment.

Recruitment Tech Demo_Day 2018 was uitverkocht met 31 partners. In totaal bezochten iets meer dan 250 (mede)beslissers en beïnvloeders het evenement.

Quotes bezoekers Demo_Day 2018

Ik verliet de expo met een shortlist aan interessante tech oplossingen die ons kunnen helpen om nog efficienter de beste kandidaten te vinden.

Veronique Lahaye, Robert Walters

Met een vooropgesteld bezoekschema, werd ik alsnog overweldigd door het aanbod. En het mooiste van de dag was dat ik met een oplossing naar buiten liep.

Sanne van Leeuwen, Humanitas DMH

Mooi open event om inspiratie en informatie op te doen over de fascinerende digitale recruitment wereld!

Arlette van Lint, Ormit

 

Demo_Day 2019

Om zowel gevestigde als startups/grownups de kans te bieden zich te presenteren doet een leverancier al mee vanaf € 1.250,- excl. BTW. Optioneel kun je dit uitbreiden met productdemo’s en diverse sponsorships.

  • 250-300 (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment
  • Locatie: Van der Valk Utrecht
  • Deelnemen als partner kan al vanaf € 1.250,- excl. BTW.

Leveranciers van HR- en recruitmenttooling kunnen zich al aanmelden voor Demo_Day 2019. Op basis van binnenkomst van aanmelding kan je een plek op de plattegrond uitkiezen. Daarnaast profiteer je tot 1 februari 2019 nog van het vanaf-tarief van 2018.

Download de Mediakit voor uitgebreide informatie