Reach recruitment technology decision makers & influencers

Home Demo_Day NL 2020

Demo_Day NL 2020

In 2020 vindt de vierde editie van Recruitment Tech Demo_Day plaats. In verband met het coronavirus is deze editie naar een online omgeving verplaatst waar +/- 30 leveranciers van recruitment- en talenttechnologie hun oplossingen aan (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment demonstreren.

Groot voordeel van een online omgeving is dat de deelnemers geen reistijd hebben en dat er na het event via replays leads kunnen worden gegenereerd.

Demo_Day Online heeft met de Tech Box ook een offline component. Deze wordt van te voren thuisbezorgd en bevat; het event magazine met advertenties van partners (inclusief partnerships), Recruitment Tech Guide 2020 en goodies van partners. Ben je geïnteresseerd om ook een goodie mee te sturen in de Tech Box? Bekijk de opties in de Mediakit.

Quotes bezoekers Demo_Day

Ik verliet de expo met een shortlist aan interessante tech oplossingen die ons kunnen helpen om nog efficienter de beste kandidaten te vinden.

Veronique Lahaye, Robert Walters

Met een vooropgesteld bezoekschema, werd ik alsnog overweldigd door het aanbod. En het mooiste van de dag was dat ik met een oplossing naar buiten liep.

Sanne van Leeuwen, Humanitas DMH

Mooi open event om inspiratie en informatie op te doen over de fascinerende digitale recruitment wereld!

Arlette van Lint, Ormit

 

Om zowel gevestigde als startups/grownups de kans te bieden zich te presenteren doet een leverancier al mee vanaf € 1.000,- excl. BTW. Optioneel kun je dit uitbreiden met productdemo’s en diverse sponsorships.

  • 300-400 (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment
  • Locatie: Online

Leveranciers van recruitmenttooling kunnen zich al aanmelden voor Demo_Day 2020. Op basis van binnenkomst van aanmelding kan je een plek op de plattegrond uitkiezen. Daarnaast profiteer je tot 1 januari 2020 nog van het early bird tarief.