Reach recruitment technology decision makers & influencers

Innoverend en inspirerend event over technologie voor recruitment. Met een plenair programma, verdiepende breakouts, expo&demo-vloer en award-uitreiking. De 6e editie vindt plaats op donderdag 19 november 2020, wederom in de Amsterdome in Amsterdam. Lees meer..

In 2020 vindt de vierde editie van Recruitment Tech Demo_Day plaats op donderdag 11 juni 2020 in Utrecht. 40 leveranciers van recruitment- en talenttechnologie demonstreren hun oplossingen aan (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment. Lees meer..

Op donderdag 15 oktober vindt de eerste Demo_Day in België plaats. In Mechelen presenteren 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. Lees meer..

Demo_Day heeft een zusje gekregen: Demo_Night. Een online event waar 1 type technologie centraal staat. Evenement van 16.30 tot 21.00 uur waarbij een specifieke categorie recruitmenttooling centraal staat. Lees meer..

Recruitmenttech.nl is het platform waar recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal staat. Met nieuws, interviews, achtergronden, reportages, podcasts en de online Recruitment Tech Guide. Lees meer..

Recruitmenttech.be, het Vlaamse zusje van Recruitmenttech.nl, het Nederlandstalig platform voor de Belgische markt waar recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal staat met o.a. actueel (zaken)nieuws, agenda, reportages en interviews. Recruitmenttech.be is in Q1 van 2020 gelanceerd. Lees meer..

Recruitmentsystemen.nl is al sinds 2008 het Nederlandse platform over recruitmentsystemen. Met concrete informatie voor professionals die betrokken zijn bij selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie van het (nieuwe) recruitmentsysteem. Lees meer..

Recruitmenttech.com, de Engelstalige variant van Recruitmenttech.nl, is in 2018 gestart en sinds augustus 2019 serieus opgepakt. Hier staat recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal. Met nieuws, interviews, achtergronden en reportages. Lees meer..

Donderdag 19 november 2020 verschijnt de derde editie van de Recruitment Tech Guide in een oplage van minimaal 8.500 exemplaren. Een kruising tussen een magazine en een boek (bookazine) dat de lezer een heel jaar lang voorziet van praktische informatie en inspiratie op het gebied van recruitmenttechnologie. Lees meer..