Reach recruitment technology decision makers & influencers

Recruitmenttech.nl is het platform waar recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal staat. Met nieuws, interviews, achtergronden, reportages, podcasts en de online Recruitment Tech Guide. Lees meer..

Recruitmenttech.be, het Vlaamse zusje van Recruitmenttech.nl, het Nederlandstalig platform voor de Belgische markt waar recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal staat met o.a. actueel (zaken)nieuws, agenda, reportages en interviews. Recruitmenttech.be is in Q1 van 2020 gelanceerd. Lees meer..

Recruitmentsystemen.nl is al sinds 2008 het Nederlandse platform over recruitmentsystemen. Met concrete informatie voor professionals die betrokken zijn bij selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie van het (nieuwe) recruitmentsysteem. Lees meer..

Recruitmenttech.com, de Engelstalige variant van Recruitmenttech.nl, is in 2018 gestart en sinds augustus 2019 serieus opgepakt. Hier staat recruitmenttechnologie het hele jaar door centraal. Met nieuws, interviews, achtergronden en reportages. Lees meer..

Recruitment Tech TV maakt video’s voor Recruitmenttech.nl zoals interviews en reportages van events. In 2018 start Recruitment Tech TV met een aantal vaste programma’s die vrijwel maandelijks worden uitgezonden. Lees meer..