Reach recruitment technology decision makers & influencers

Home Demo_Day NL 2021

Demo_Day NL 2021

In 2021 vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Dit wordt de tweede online editie die verspreid zal worden over 2 middagen, dinsdag 8 en donderdag 10 juni 2021. Tijdens Demo_Day 2020 demonstreerden 32 leveranciers van recruitment- en talenttechnologie hun oplossingen aan (mede)beslissers en beïnvloeders op het gebied van HR en recruitment.

Groot voordeel van een online omgeving was dat de deelnemers geen reistijd hadden en dat er na het event via replays leads werden  gegenereerd.

Demo_Day 2021 heeft ook deze editie een offline component, de Tech Box. Deze wordt van te voren thuisbezorgd en bevat o.a. het event magazine met advertenties van partners (deze mogelijkheid zit standaard in het partnership), goodies van partners en lekkers.

De vijfde editie van Demo_Day NL zal op 8 & 10 juni 2021 plaatsvinden.

 

 

Quotes bezoekers Demo_Day

Ik verliet de expo met een shortlist aan interessante tech oplossingen die ons kunnen helpen om nog efficienter de beste kandidaten te vinden.

Veronique Lahaye, Robert Walters

Met een vooropgesteld bezoekschema, werd ik alsnog overweldigd door het aanbod. En het mooiste van de dag was dat ik met een oplossing naar buiten liep.

Sanne van Leeuwen, Humanitas DMH

Mooi open event om inspiratie en informatie op te doen over de fascinerende digitale recruitment wereld!

Arlette van Lint, Ormit

 

Om zowel gevestigde als startups/grownups de kans te bieden zich te presenteren doet een leverancier al mee vanaf € 1.000,- excl. BTW. Optioneel kun je dit uitbreiden met productdemo’s en diverse sponsorships.

  • 300-400 (mede)beslissers en beïnvloeders op gebied van HR en recruitment
  • Locatie: Online

Leveranciers van recruitmenttooling kunnen zich al aanmelden voor Demo_Day 2021 op dinsdag 8 en donderdag 10 juni 2021. Deze editie vindt plaats als een online evenement.

Op basis van binnenkomst van aanmelding kan je een plek in het programma uitkiezen. Daarnaast profiteer je tot 1 januari 2020 nog van het early bird tarief.