Reach recruitment technology decision makers & influencers

Over ons

Recruitment Tech is een multimediaal platform over recruitmenttechnologie. In 2015 begonnen als het Recruitment Tech Event, is het nu een platform dat de doelgroep het hele jaar op de hoogte houdt via de site, de leveranciers guide, e-mail updates en video’s. Voor 2020 en verder hebben we weer grootse plannen. Kom jij hier een belangrijke rol in vervullen?

Vacatures

 • Stage Events & content, Utrecht – Vanaf september 2021
  Content maken voor 5 verschillende websites, online events organiseren, een hybride event voor eind 2021 voorbereiden en maandelijkse livestream managen? En voor al deze (online) events ook de content en marketing mee uitdenken en uitwerken? Dan is deze hbo-stage Events & content iets voor jou.
  Lees meer

 • Stage Video journalistiek, België  – Vanaf september 2021
  Het maken van geschreven content in het Vlaams en Engels, het afleggen van zowel geschreven als video interviews, potcasts, maken van video animaties en het (mede) managen van livestreams? En voor de website ook de marketing mee uitdenken en werken? Dan is deze stage van video journalistiek iets voor jou.
  Lees meer
 • Stage Mediavormgeving in Utrecht – Vanaf september 2021
  De vormgeving doen voor een (online) event, websites optimaliseren, achter de knoppen bij livestreams en printuitingen ontwerpen? Yeah right. Dat klinkt ongelofelijk, maar dat is het niet. In november 2021 organiseren we de 7e editie van het Recruitment Tech Event. Van marketinguitingen tot event magazine; jij zorgt dat het er goed uitziet. Maar ook de look & feel van onze websites, video’s en livestreams staat op je to do lijst. Kom jij ons vanaf september 2021 erbij helpen?
  Lees meer